HOME | OVER ONS | LASPRODUCTEN | EN-1090 | Certificeren | CONTACT |       

  Ons assortiment
lastoestellen
plasmasnijden
stiftlassen
lashelmen
rookafzuig
snijmachinesa
toebehoren
diversen  
f5-0 (21K)

Teka is een duitse topfabricant van lasdampafzuiginstallaties.
Zowel mobiele als totaal oplossingen.

In samenwerking met Teka kunnen we professionele totaal oplossingen aanbieden voor complexe problemen vb grote Hal-afzuiging,... Teka heeft een ruim gamma van mobiele installaties voor industriële afzuigproblemen.

In het bijzonder voor het afzuigen van rook, maar het is ook mogelijk om dampen met olienevel af te zuigen dmv teflon gecoate patroon filters.
Deze filters hebben een zeer lange levensduur en werktijd, tov het oude elektrostatisch systeem.
Vaste installatiesTeka en DWK Welding zijn in staat samen een totaal oplossing aan te bieden voor uw lasrook probleem. Er kan geopteerd worden voor puntafzuig, algemene hallverversing of combinatie van beiden. Bij een Hall verversing wordt er een luchtstroom gecreeerd op ongeveer 4 meter hoogte, waardoor de hangende lasrook gevangen en gefilterd wordt met als gevolg, geen lucht-tocht voor de werkende personen.


mobieleafzuig (53K)

Bij een totaal oplossing dient er telkens een individuele oplossing gezocht te worden volgens: aantal lassers, welke materialen, wat waar bevind, aantal poorten, grootte van ruimte, ... Zowel de engineering, volledige installatie als de ingebruikstelling gebeurt door ons.

vasteafzuig (61K) raumabsaugung (61K)