Project­ondersteuning

Projectondersteuning

Een DWK lasingenieur met NDT erkenning kan u bijstaan met allerhande lastechnische vraagstukken. Dit van eenvoudige vragen tot het volledig begeleiden van projecten.

Lascoördinator

DWK-Welding biedt professionele lascoördinatie om ervoor te zorgen dat uw lasprojecten vlekkeloos verlopen. Onze ervaren lascoördinatoren zorgen voor de juiste planning, coördinatie en kwaliteitscontrole, waardoor u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw project.

Lasingenieur

Onze deskundige lasingenieurs met NDT-erkenning staan klaar om uw lastechnische uitdagingen aan te pakken. Of het nu gaat om het optimaliseren van lasprocessen, het oplossen van complexe lastechnische vraagstukken of het verbeteren van de algehele laskwaliteit, onze lasingenieurs staan paraat om uw project naar nieuwe hoogten te tillen.

Lasplannen opmaken

Bij DWK-Welding begrijpen we het belang van nauwkeurige en gedetailleerde lasplannen. Onze experts zorgen voor de opmaak van uitgebreide lasplannen die voldoen aan de hoogste normen. Van materiaalspecificaties tot lasprocedures, wij zorgen ervoor dat uw lasprojecten gestructureerd en efficiënt worden uitgevoerd.

ITP-opmaak (Inspection and Test Plan)

Een gedegen Inspection and Test Plan (ITP) is essentieel voor het waarborgen van de kwaliteit van uw laswerk. DWK-Welding neemt de verantwoordelijkheid voor de opmaak van uw ITP, waarin inspectie- en testactiviteiten gedetailleerd worden beschreven. Zo kunt u met vertrouwen uw lasproject tegemoet zien.

WPQR-opmaak (Welding Procedure Qualification Record)

Onze toegewijde experts zijn bedreven in het opstellen van Welding Procedure Qualification Records (WPQR). Met grondige kennis van lasprocedures en -normen zorgen wij ervoor dat uw laswerk voldoet aan alle vereiste specificaties en normen, waardoor de kwaliteit en duurzaamheid worden gewaarborgd.

Afnemen van lasserskwalificatie

DWK-Welding neemt de verantwoordelijkheid voor het afnemen van lasserskwalificaties. Onze bekwame professionals voeren nauwgezette tests uit om ervoor te zorgen dat uw lassers voldoen aan de vereiste normen en competenties. Vertrouw op DWK-Welding voor een grondige kwalificatie van uw lassers.

Onze klanten bevinden zich in erg diverse sectoren. Hierdoor hebben we de nodige expertise opgebouwd om snel en accuraat te handelen.

Denk onder andere aan deze sectoren:

  • Mastenbouw
  • Offshore constructies
  • Piping projecten
  • Industriegebouwen
  • Kranen
  • Nucleaire industrie
  • Politie (Speciale Eenheden)
  • Waterbouwwerken

Projectondersteuning nodig?
DWK Welding Solutions, steeds tot uw dienst!

Contacteer ons
Contacteer ons

Kortrijk
Mellestraat 253
8501 Kortrijk - Heule

Roeselare (sept 2024)
Krommebeekpark 7
8800 Roeselare

+32 51 491 491
info@dwk-welding.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:
08.00u - 18.00u 
Zaterdag:
op afspraak
Zon- en feestdagen:
gesloten

Producten

Lastoestellen
Plasmasnijders
Laserlassen
Stiftlassen
Lashelmen

Lastafels
Cobots
Rookafzuiging
Toevoegmateriaal
Diversen

Ondersteuning

Projectondersteuning
Normeringen
Lasserskwalificatie
Niet-destructief lasonderzoek

Over ons

DWK Welding Solutions
Kwaliteitsvolle apparatuur
Verbeter je laswerk
Ruime stockvoorraad
Eigen serviceafdeling

Opleidingen

Visueel lasinspecteur

Nieuws
Catalogus
Contact