Normeringen

Normeringen

Ontdek de uitgebreide expertise van DWK Welding op het gebied van laskwaliteitssystemen. Onze ervaren lasingenieurs staan paraat om u te begeleiden bij het behalen en handhaven van hoogwaardige laskwaliteit volgens specifieke normen.

EN 1090 – Constructieve stalen en aluminium constructies

Voor projecten die constructieve stalen en aluminium constructies vereisen, zorgen onze deskundige lasingenieurs ervoor dat uw lassen voldoen aan de rigoureuze normen van EN 1090. Dit waarborgt niet alleen de veiligheid maar ook de duurzaamheid van uw constructies.

EN 15085 – Lassen van spoorwegvoertuigen en -onderdelen 

Als het gaat om de productie van spoorwegvoertuigen en -onderdelen, is naleving van EN 15085 essentieel. DWK Welding begeleidt u bij het voldoen aan deze norm, waarbij we de hoogste normen van lasintegriteit en -kwaliteit handhaven.

EN 17660 – Lassen van betonstaal

Onze lasingenieurs bieden begeleiding bij het implementeren van hoogwaardige lastechnieken volgens EN 17660, waardoor uw constructies in betonstaal aan strenge normen voldoen en de gewenste kwaliteit bereiken.

ISO 3834 – Kwaliteitsborging in het lassen

Bij DWK Welding begrijpen we het belang van kwaliteitsborging in het lassen. We ondersteunen u bij het implementeren van alle niveaus van ISO 3834, waardoor uw lassen consistent en betrouwbaar zijn, ongeacht de complexiteit van het project.

PED – Drukapparatuurrichtlijn 

Voor projecten met drukapparatuur is naleving van de PED van cruciaal belang. Onze experts begeleiden u bij het implementeren van de vereiste procedures om te voldoen aan de strenge eisen van de Drukapparatuurrichtlijn.

Bij DWK Welding streven we ernaar om de hoogste normen van laskwaliteit te handhaven en u te voorzien van de nodige begeleiding om te voldoen aan specifieke normen die relevant zijn voor uw industrie. Vertrouw op ons voor deskundig advies en professionele ondersteuning op maat van uw projectbehoeften.

Meer informatie nodig?
DWK Welding Solutions, steeds tot uw dienst!

Contacteer ons
Contacteer ons

Kortrijk (zie openingsuren)
Mellestraat 253
8501 Kortrijk - Heule
België

056 29 55 08
info@dwk-welding.be

Torhout (op afspraak)
Ambachtstraat 16s
8820 Torhout
België

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:
08.00u - 18.00u
Zaterdag:
op afspraak
Zon- en feestdagen:
gesloten

Producten

Lastoestellen
Plasmasnijders
Laserlassen
Stiftlassen
Lashelmen
Lastafels
Cobots
Rookafzuiging
Toevoegmateriaal
Diversen

Ondersteuning

Projectondersteuning
Normeringen
Lasserskwalificatie
Niet-destructief lasonderzoek

Opleidingen

Visueel lasinspecteur

Catalogus
Over ons

DWK Welding Solutions
Kwaliteitsvolle apparatuur
Verbeter je laswerk
Ruime stockvoorraad
Eigen serviceafdeling

Nieuws
Contact