Eerder deze week lanceerde Kemppi een nieuwe MasterTIG.

De MasterTig 535 ACDC GM vervolledigt met zijn 500A ACDC de nieuwe MasterTiG-familie waardoor professionele TIG-lassers nu een keuze aan vermogensopties hebben, waaronder 230A, 300A en nu 500A modelvarianten.

MasterTig 535 ACDC GM is geschikt voor gebruik met stroomgeneratoren en biedt brede aansluitspanningsopties, waaronder mono 230 V; en driefasig 400 V. De MasterTig 535 ACDC is ontworpen voor nauwkeurige lastoepassingen van 3 tot 500 ampère en is een eersteklas oplossing voor het lassen van een breed scala aan materialen, waaronder aluminium en roestvrij staal.

MasterTig 535 ACDC GM profiteert van de functies van de MasterTig-familie voor gebruikerservaring. Het standaard MTP35X-bedieningspaneel (7″ TFT LCD-kleurendisplay) is voorzien van Weld Assist waarmee u de optimale parameters voor elke lastaak kunt instellen, zowel bij TIG- als MMA-lassen.

Bovendien kunt u met de MasterTig 535 ACDC genieten van de magie van een draadloze afstandsbediening. Met de HR45 Bluetooth handafstandsbediening of FR45 voetpedaalafstandsbediening kunt u het lasvermogen regelen en geheugenkanalen.

Meer informatie over de MasterTig familie vindt u terug op deze pagina!