GROOT VERMOGEN UIT EEN KLEINE MIG/MAG LASMACHINE

MinarcMig Auto 190/220 lasapparaten zijn gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van lassers onderweg en combineren het gemak van een draagbaar en lichtgewicht ontwerp met krachtige MIG/MAG lascapaciteiten. 

Elke lasser ontwikkelt unieke methoden en vaardigheden door jaren van ervaring. De nieuwe MinarcMig Auto lasapparaten integreren naadloos een aanzienlijke MIG/MAG lascapaciteit en topkwaliteit in een kleine draagbare machine die geschikt is voor een breed scala aan projecten. 

De MinarcMig 190 Auto en 220 Auto modellen zijn voorzien van automatische en handmatige modusinstellingen en een adaptief boogregelsysteem om een nauwkeurige laskwaliteit en ontsteking te garanderen. Vereenvoudig het lasproces – neem de MinarcMig, stel het materiaal en de plaatdikte in en begin met lassen. Het is compatibel met verschillende materialen, waaronder staal, roestvrij staal, aluminium en CuSi hardsoldeer. 

Deze kleine werkpaarden leveren draagbaar MIG/MAG-lasvermogen en bieden 190 ampère bij een inschakelduur van 35% of 220 ampère bij een inschakelduur van 20% uit een 16 A, 1-fasige netvoeding. 

De lasklare MinarcMig 190 Auto en 220 Auto MIG/MAG lasapparaten worden geleverd met het nieuwe Flexlite GC laspistool, inclusief geïntegreerde kabelondersteuning en ergonomische pistoolgreep. 

De MinarcMig Auto-modellen staan garant voor eersteklas resultaten, zodat u uw geperfectioneerde lasvaardigheden kunt vieren waar uw werk u ook brengt.