We zijn verheugd om aan te kondigen dat DWK Welding officieel de distributeur wordt van Kobelco Welding lasdraad. Deze samenwerking brengt de geavanceerde lasoplossingen van Kobelco naar ons assortiment, waardoor we onze klanten verder kunnen voorzien van hoogwaardige lastoevoegmaterialen voor diverse toepassingen.

Kobelco Welding of Europe B.V. (KWE) heeft een indrukwekkende staat van dienst als moderne fabrikant van gevulde draad (FCW). Het bedrijf heeft zich gevestigd als een toonaangevende producent en leverancier van gevulde draad voor roestvast staal en koolstofstaal, met een assortiment dat bijna de volledige markt voor deze materialen bestrijkt.

Hun lasoplossingen van worden wereldwijd ingezet in talloze industrieën variërend van scheepsbouw en offshore tot bouw en andere sectoren. De hoge kwaliteit en prestaties van Kobelco lastoevoegmaterialen hebben het vertrouwen gewonnen van professionals over de hele wereld.

De verschuiving naar gevulde draden (buisdraden) in laswerkzaamheden is de afgelopen jaren duidelijk merkbaar vanwege de uitstekende prestaties en economische voordelen. De gevulde draden onderscheiden zich met superieure operabiliteit, hoge neersmeltsnelheid en uitstekende draadaanvoer, wat bijdraagt aan verlaagde laskosten en een verbeterde werkomgeving voor lassers.

De keuze voor Kobelco Welding lasdraad biedt aanzienlijke voordelen op het gebied van productiviteit en lasmetaalintegriteit. Het Flux Cored Arc Welding (FCAW) proces met gevulde draden is speciaal ontwikkeld om aan de steeds strenger wordende eisen van de industrie te voldoen, en het heeft zich bewezen als een betrouwbare en efficiënte lasmethode.

Als DWK Welding zijn we trots om deze hoogwaardige lasoplossingen aan te bieden en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van uitstekende lasresultaten.