Ontdek de revolutionaire mogelijkheden van laserlassen en verhoog de efficiëntie en kwaliteit van uw lasprocessen met onze geavanceerde luchtgekoelde laserlasapparaten van het Europese topmerk Most, waaronder de Most Max-T45 en Most Max-T65.

Wat zijn de voordelen van laserlassen ten opzichte van traditioneel lassen?

Viermaal sneller

Vergeleken met traditionele TIG of MIG lassen, biedt laserlassen een ongeëvenaarde snelheid. Met onze apparaten kunt u uw productiviteit verhogen en projecten tot vier keer sneller voltooien. Dit betekent niet alleen een kortere doorlooptijd voor uw projecten, maar ook een snellere ROI voor uw investeringen in lasapparatuur.

Minder nabewerking

Dankzij de precisie en controle van laserlassen is er aanzienlijk minder nabewerking nodig. Bespaar kostbare tijd en middelen door te profiteren van de uitstekende afwerking die laserlassen biedt. Met minder noodzaak voor slijpen of polijsten kunt u zich concentreren op het volgende project en uw productiviteit verder verhogen.

Lager lasdraadverbruik

Onze laserlasapparaten minimaliseren het verbruik van lasdraad, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn voor uw lasprojecten. Minder lasdraadverbruik betekent niet alleen minder kosten voor materiaal, maar ook minder tijd besteed aan het vervangen van lasdraden, waardoor uw operationele efficiëntie verder wordt verbeterd.

Minimale warmte-inbreng

Met laserlassen wordt de warmte-inbreng tot een minimum beperkt, waardoor hoogwaardige lasnaden worden geproduceerd zonder verkleuring of vervorming van het werkstuk. Deze minimale warmte-inbreng is vooral gunstig voor gevoelige materialen of dunne platen waarbij het risico op vervorming hoog is. Bovendien zorgt de precieze controle over de warmte-inbreng voor consistente resultaten, zelfs bij complexe lasbewerkingen.

Wat zijn de voordelen van Single Fiber Handlasers?

Minder warmte

In vergelijking met multi fiber lasers bieden single fiber handlasers een lagere warmte-inbreng, wat resulteert in superieure lasnaden met behoud van de integriteit van het materiaal. Door de precieze controle over de warmte-inbreng kunnen lasfouten zoals oververhitting of verbranding worden geminimaliseerd, wat resulteert in duurzamere en betrouwbaardere lasnaden.

Minder reflecties

Door gebruik te maken van een single fiber laser worden reflecties geminimaliseerd, waardoor de veiligheid op de werkplek wordt verbeterd en het risico op ongevallen wordt verminderd. Reflecties kunnen niet alleen schadelijk zijn voor de operator, maar ook apparatuur beschadigen en de kwaliteit van de lasnaad beïnvloeden. Met onze single fiber handlasers kunt u met vertrouwen werken, wetende dat uw lasproces veilig en efficiënt is.

Grotere inbranddiepte

Met onze single fiber handlasers kunt u profiteren van een grotere inbranddiepte, dankzij de nauwkeurige richting en focus op het werkstuk. Dit resulteert in precisie en diepte in de lasnaden, zelfs in de meest veeleisende toepassingen. Of u nu te maken heeft met dikke materialen of complexe geometrieën, onze handlasers leveren consistente resultaten met maximale penetratie en hechting.

Dunnere toevoegmaterialen

Dankzij de precisie van single fiber handlasers kunnen dunnere toevoegmaterialen worden gebruikt, wat resulteert in minder verbruik en kostenbesparingen voor uw lasprojecten. Door dunner toevoegmateriaal te gebruiken, kunt u niet alleen de kosten van materialen verlagen, maar ook de warmte-inbreng minimaliseren, wat resulteert in een schonere en efficiëntere lasnaad. Dit maakt onze handlasers ideaal voor fijne en gedetailleerde laswerkzaamheden waarbij precisie van cruciaal belang is.

Bij DWK Welding streven we naar innovatie en kwaliteit in elk lasproces. Ontdek vandaag nog de voordelen van laserlassen met onze geavanceerde apparatuur van Most.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie van onze producten.